Help en sponsor Zaanlandia gratis

Help en sponsor Zaanlandia gratis
Steun Zaanlandia
met je online aankopen

Ben je de komende periode van plan online aankopen te doen, doe dan je aankopen via OnzeClubwinkel (op de website van Zaanlandia). Hiermee sponsor je de club, zonder dat het jou wat (extra) kost. Het is een kleine moeite, het kost je niets, maar gezamenlijk kunnen we voor een mooi sponsorbedrag zorgen voor Zaanlandia    

Wat is OnzeClubwinkel?
Het gratis sponsorconcept van OnzeClubwinkel is in 2011 ontstaan en zorgt ervoor dat leden, supporters, familie, vrienden en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren middels hun normale internetaankopen. OnzeClubwinkel heeft namelijk afspraken gemaakt met de aangesloten webwinkels. Zij betalen allemaal een commissie aan OnzeClubwinkel zodra er een klant via de site van OnzeWebwinkel op de site van de webwinkel komt en een aankoop doet. Sommige webwinkels betalen een percentage van het orderbedrag, anderen betalen een vast bedrag. 

Hoe werkt het?

Het is simpel, ga naar het menu item OnzeClubwinkel op de startpagina van de website. Er zijn meer dan 300 winkels aangesloten, zoals oa Bol.com, Coolblue, Lidl, AH, Medimarkt, Ali Express, Thuisbezorgd.nl, de Nederlanse Staatloterij of Booking.com. In vele categoriën (bv kleding, reizen, evenementen, lotto, eten, kado's, electronica, energie) zijn er wel meerdere winkels vertegenwoordigd.

Klik op de winkel naar keuze en je komt op de website van de winkel en vanaf hier werkt het zoals je normaal ook iets zou bestellen.
Het verschil is alleen dat, omdat je de website van de winkel via OnzeClubwinkel bezoekt, er nu een commissie van het aankoopbedrag naar Zaanlandia gaat. Deze commissie komt dus niet nog eens bovenop het aankoopbedrag. Hierdoor zijn er voor de koper geen extra kosten, maar wordt er wel gespaard voor Zaanlandia.
Je kunt zelf ook een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgen!
Naast dat er een gedeelte van de commissie naar Zaanlandia gaat, kun je zelf ook een deel van de commissie sparen. Hiervoor ga je naar de website van OnzeClubwinkel en daar kun je je (éénmalig) registreren. Als je voortaan online inkopen doet, ga je naar de website van OnzeClubwinkel, zorg je dat je ingelogd bent en vervolgens ga je naar de webwinkel waar je de inkopen wilt doen. Ook kun je geld verdienen door je (via je account) vrienden en/of familie uit te nodigen ook in te schrijven bij OnzeClubwinkel. Voor elke nieuwe aanmelding krijgen Zaanlandia en jijzelf beide éénmalig 1 euro uitgekeerd. 
 
Wat doet Zaanlandia met de opbrengst?

Met het geld dat er opgehaald wordt, kunnen wij extra dingen doen zoals bv het aanschaffen van trainingsmaterialen of kunnen wij weer meer of grotere evenmenten / toernooien organiseren bij de Jeugdafdeling. De opbrengsten worden dus goed besteed, waarbij dus zeker geldt:
Kleine moeite....groot plezier!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!