Lid worden van de club “Vrienden van Zaanlandia”

Lid worden van de club “Vrienden van Zaanlandia”

Lid worden van de club “Vrienden van Zaanlandia”.

Vorig jaar zijn wij gestart om  Zaanlandianen maar zeker ook niet Zaanlandianen te benaderen met de vraag of zij lid wilden worden van de club

“Vrienden van Zaanlandia”

Al een groot aantal leden en niet leden hebben hier positief op gereageerd.

Op het Vrienden van Zaanlandia bord in de kantine staan dan ook al een aantal namen die zich aangemeld hebben om lid te worden van deze club.

Maar ons doel is om de komende weken nog meer Vrienden van Zaanlandia lid te maken van deze “vrienden” club.

Momenteel zijn er een aantal leden van de club die € 150,00 betalen en er zijn er een aantal leden die € 100,00 betalen en natuurlijk een groot aantal die € 50,00 per jaar betalen.

Het merendeel betaalt het minimale bedrag van  € 50,00 per jaar, uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Met deze bijdrage van de leden van de club van Vrienden van Zaanlandia zijn wij heel blij en nog even voor alle duidelijkheid, deze gelden van de Vrienden van Zaanlandia worden gebruikt voor extra speciale uitgaven bij onze vereniging voor onze jeugd en senioren.

Wij denken aan b.v. het huldigen van kampioen bij ons jeugd, een bijdrage om zaalhuur te betalen voor een zaalvoetbaltoernooi voor onze jeugd, het huren van bepaalde spel attributen voor een sport en speeldag en misschien om bepaalde extra’s aan te schaffen in het belang van de vereniging.

Indien wij deze gelden beschikbaar stelen voor een bepaalde activiteit dan melden wij dat als commissie op onze website.

Wilt u ook lid worden van de club “Vrienden van Zaanlandia”?

Vraag dan om het aanmeldingsformulier, u betaalt per seizoen minimaal € 50,00  maar een hoger bedrag mag natuurlijk altijd.

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij Hans Stange, vriendenvanzaanlandia@zvvzaanlandia.nl.

 

Namens de commissie van de club Vrienden van Zaanlandia,

Hans Stange

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!