Ome Siem Schenk toernooi

Ome Siem Schenk toernooi

Ome Siem Schenk Toernooi
06 en 07 Juni 2020
zvv Zaanlandia

Beste (potentiële) deelnemers van het Ome Siem Schenk Toernooi,

Helaas moeten we mededelen dat wij, gezien de ontwikkelingen en de te verwachtte nasleep mbt het Coronavirus, ons Toernooi op 6 en 7 juni 2020 hebben geannuleerd.

We vinden het spijtig deze maatregel hebben te moeten nemen maar de gezondheid van alle vrijwilligers, begeleiders, spelers en toeschouwers staat voorop. Ook willen we met deze vroege beslissing onze verantwoordelijkheid nemen en voorkomen dat deze niet bij de deelnemende clubs, begeleiders dan wel ouders komt te liggen in de keuze wel of niet deel te (gaan) nemen aan toernooien.

  

We hopen op jullie begrip en jullie volgend jaar alsnog te kunnen begroeten op ons Ome Siem Schenk Toernooi.
 
Toernooicommissie zvv Zaanlandia

##############################################
In het weekend van 06 en 07 juni 2020 organiseert zvv Zaanlandia het 30ste Ome Siem Schenk Toernooi. Op zaterdagochtend spelen de o13 groepen (tot ca. 13.30 uur), op zondagochtend mini's, de o08 en de o09 groepen en tot slot de o11 groepen op zondagmiddag (tot ca 16.30 uur). Elk Zaanlandia team speelt in haar eigen groep van 4 teams, waardoor er deze twee dagen 68 teams zullen deelnemen aan dit Toernooi.

Voor elke poulewinnaar is er een mooie beker en elke speler krijgt een herinnering. Ook bij zvv Zaanlandia hebben we sportiviteit hoog in het vaandel staan, dus zal er  elk dagdeel een Sportiviteitsbeker uitgereikt worden.

Voor onderstaande poules zoeken we (nog) teams:
o13: alleen nog 4e of 5e Klasse
o11: alleen nog 4e Klasse
o09: alleen nog 2e Klasse
o08: alle poules vol
Mini-Toppers (mix van o07/o06) 4 tegen 4

Klik hier voor de poule indelingen

Heb je interesse om deel te nemen aan het Ome Siem Schenk Toernooi, vul dan hier het inschrijfformulier en je zult zsm een reactie/bevestiging ontvangen. Voor vragen kun je terecht bij ToernooiCommissie@zvvzaanlandia.nl

Zie de foto's van 2019 voor een impressie van het Toernooi. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!